sâmbătă, 11 februarie 2012

Horoscop zilnic 2013

BERBEC
Un an important, care pune ordine în relaţii, vindecându-le şi revizuindu-le. Saturn rămâne în Balanţă până în octombrie şi te ajută să tragi ultimele concluzii în ceea ce priveşte relaţia conjugală sau parteneriatele în general. Rămân în viaţa ta doar relaţiile solide, care trec testul autenticităţii. Din punct de vedere financiar şi profesional, ţi se cere să fii creativ şi original, astfel crescându-ţi şansele de prosperitate în prima jumătate a anului. Ai parte de oportu­nităţi frumoase de câştig, însă acestea sunt însoţite de efort, muncă multă şi tensiuni, mai ales în primăvară. Începând din iulie, Jupiter în Gemeni aduce călătorii nume­roa­se, gust pentru studiu, deschidere către noi relaţii. Nu în ultimul rând, Neptun în Peşti te orientează către interior, în scopul vindecării şi creşterii spirituale.

Citeste tot horoscopul anului 2013 
TAUR
În 2013 eşti avantajat de tranzi­tul lui Jupiter prin zodia ta. Astrul ră­mâ­ne aici până în iunie şi te ajută să te redefineşti, să evoluezi din toate punc­tele de vedere. Ai parte de ipos­ta­ze benefice şi oportunităţi, însă e bine să eviţi excesele de orice fel. În ur­ma iniţiativelor din prima parte a anului, poţi culege roade materiale în a doua parte. Zona iubirii, a creati­vi­tăţii şi a copiilor este foarte dinami­că până în iulie. O nouă poveste de iu­bi­re poate să înceapă, poţi concepe un copil sau începi un proiect crea­tiv. Atenţie însă la alegeri neinspira­te sau încurcături sentimentale în pe­ri­oada 24 ianuarie – 14 aprilie. În­cepând din octombrie, parteneriatele, re­laţiile conjugale, mariajul şi asocie­ri­le intră sub lupă. Până în 2015, toate aceste relaţii vor fi testate şi riguros re­vizuite.

GEMENI
Un an benefic, cu schimbări pozitive de direcţie, mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală şi secundar cea profesională. Mai exact, în perioada aprilie-iulie, Venus în Gemeni aduce şansa în dragoste şi mariaj. Cu mici neînţelegeri, răzgândiri sau neplăceri în intervalul 15 mai – 27 iunie, când Venus va fi retrogradă. Însă, per ansamblu, lucrurile pot lua o întorsătură pozitivă pentru tine din acest punct de vedere. În plus, din iunie, Jupiter, marele benefic, ajunge în zodia ta şi îţi lărgeşte orizontul, îţi creşte farmecul personal şi aduce noroc în tot ce întreprinzi. În ceea ce priveşte zona finanţelor, până în iulie eşti interesat de spaţiul locativ, investiţii, schimbări legate de o proprietate. Ar trebui evitate totuşi deciziile importante până la 14 aprilie. Sub aspect profesional, din octombrie începe o perioadă de trei ani dedicată schimbărilor şi reconfigurării activităţii profesionale. O perioadă cu muncă multă şi efort, dar utilă.

RAC
Un an provocator, cel puţin la nivel profesional. Uranus prezent în zona carierei şi puterii îţi cere să fii original, creativ, dispus să aduci ceva nou în acest segment, să-ţi recreezi locul şi rolul în societate şi în lume. Se deschid drumuri noi, aşa că nu e ne­vo­ie decât de un dram de curaj pentru a păşi pe ele. Apar oamenii de care ai nevoie exact în momentul po­trivit, iar informaţiile utile îţi stau la dispoziţie. Relaţiile, inclusiv relaţia de cuplu, sunt în continuă transformare, măcar în ceea ce priveşte viziunea şi percepţia ta asupra lor. Viaţa în doi este redefinită până în octombrie prin prisma schimbărilor legate de locuinţă, domiciliu, relaţii familiale. Saturn te ajută să-ţi reconfigurezi, aşadar, viaţa de familie şi priorităţile legate de investiţii până în octombrie. Financiar, perioadele cele mai avantajoase sunt vara şi finalul anului.

LEU
Pentru tine, anul 2013 promite creşterea popularităţii şi credibilităţii, succes profesional şi financiar. Până în iunie, Jupiter se va afla în zona carierei şi te îndeamnă la expansiune, lărgirea orizontului profesional, creşterea numărului de colaborări, poate chiar începerea unei afaceri. În paralel, eşti interesat de câştig material şi reuşeşti să te bucuri şi de acesta. Însă fii atent la deciziile impulsive şi imprudente de tot felul în perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, când Marte va retrograda în zona banilor. A doua parte a anului este favorabilă pentru aderarea la un grup, înscrierea într-un club, o asociaţie sau chiar într-un partid politic. În orice caz, este timpul pentru promovarea ideilor şi revizuirea aspiraţiilor. Din punct de vedere sentimental, relaţiile celor din zodia leu ies de sub influenţa lui Neptun. Astfel, ei scapă de iluzii, îşi clarifică sentimentele, au şanse să înceapă noi relaţii amoroase sau să le armonizeze pe cele vechi.

FECIOARĂ
Dacă până acum ai simţit că lu­crurile stagnează sau sunt încurcate atât profesional, cât şi financiar, 2013 promite o redresare accelerată, mai ales în a doua jumătate a anului. Până în iulie, Marte îţi conferă suficientă energie şi voinţă, astfel încât te simţi în stare să iniţiezi proiecte noi, să faci schimbări sau să te arunci într-o nouă relaţie sentimentală. Fii prudent însă în perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, când Marte retrogradează în zodia ta şi eşti predispus la alegeri greşite sau conflicte. Din iunie, Jupiter se mută în Gemeni, în zona carierei şi prestigiului, aducând succes în activităţi legate de străinătate, călătorii, comunicare, media, învăţământ. Zona finanţelor se degrevează şi scapă de restricţii începând cu luna octombrie. Din punct de vedere sentimental, este posibil să-ţi găseşti jumătatea în mediul profesional.

BALANŢĂ
Până în octombrie, Saturn continuă să-ţi restricţioneze atât zona relaţiilor, cât şi iniţiativele de natură profesională. Este o perioadă indicată mai curând dezvoltării personale, schimbărilor legate de imagine, dietă, atitudine în raport cu alţii, familie. În zodia de vizavi se află Uranus, care continuă să aducă surprize din partea celorlalţi, experienţe noi, imprevizibile, legate de relaţii. La toa­te acestea se adaugă Marte în Fe­cioară, care până în iulie poate aduce dezamăgiri, relaţii secrete sau invidii, gelozii şi rivalităţi. Aşadar, abia din iulie se detensionează atmosfera şi se creează contextul propice pentru noi poveşti de iubire sau armonizarea relaţiilor mai vechi. Din punct de vedere profesional, e necesar să fii prudent în prima jumătate a anului şi mai ales în perioada 24 ianuarie – 14 aprilie. Sunt posibile jocuri de culise care au ca scop deteriorarea imaginii. În a doua jumătate a anului, beneficiezi de ipostaze norocoase prin străini sau persoane influente, ai succes în proiecte de anvergură. Din fericire, finanţele nu sunt afectate.

SCORPION
Un an cu schimbări profesionale, proiecte noi, oportunităţi de câştig material. În prima jumătate a anului, Marte în Fecioară dinamizează zona relaţiilor, proiectelor, ideilor împărtăşite şi susţinătorilor. Eşti invitat să pui în practică unele idei mai vechi, să te aliezi cu oameni care-ţi împărtăşesc ideile, să te înscrii într-un club, într-o asociaţie sau orice alt grup care te inspiră. Totuşi, fii atent la angajamentele şi promisiunile nefondate, precum şi la predispoziţia către alegeri impulsive şi interesate în perioada 24 ianuarie – 14 aprilie. Uranus în zona muncii sugerează schimbarea şi reinventarea permanentă, aşa că fii mereu pregătit pentru a te implica în activităţi noi, chiar nonconformiste. Financiar, există oportunităţi mai ales în a doua jumătate a anului.

SĂGETĂTOR
Prima jumătate a anului este dedicată în special carierei, activităţilor profesionale şi afacerilor. Jupiter în Taur îţi netezeşte drumul către un nou loc de muncă sau colaborări fructuoase. Marte în Fecioară activează segmentul carierei, astfel că până în iulie ai toate atuurile de partea ta pentru a te afirma, a iniţia proiecte de anvergură şi a-ţi consolida poziţia socio-profesională. Neplăceri în această zonă pot apărea în perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, prin urmare nu sunt indicate deciziile importante, începuturile, conflictele sau schimbările impulsive. În a doua parte a anului, prosperitatea vine prin intermediul asocierilor şi relaţiilor. În iunie, Jupiter se mută în zona cuplului şi în a doua parte a anului creează contextul prielnic oficializării unei relaţii.

CAPRICORN
Până în octombrie mai ai timp să te hotărăşti ce faci cu cariera ta, încotro te îndrepţi, care este locul tău în plan social şi profesional. Te ajută în acest sens experienţele trăite şi informaţiile acumulate prin intermediul călătoriilor, oamenilor întâlniţi, cursurilor sau cărţilor, mai ales în prima parte a anului. Este o perioadă de afirmare prin muncă, tenacitate şi responsabilitate. Beneficiile vor fi şi de natură financiară, mai ales că Neptun părăseşte casa banilor în februarie şi ia cu el confuzia şi incertitudinea care au însoţit acest segment de viaţă până acum. Pe de altă parte, 2013 îţi poate aduce iubirea mult visată, un copil sau un proiect de anvergură, mai cu seamă în prima jumătate a anului, când Jupiter este găzduit de Taur, în zona iubirii, creativităţii şi expresiei de sine.

VĂRSĂTOR
Începând cu 2012 eşti mai sigur pe tine, încetezi să te risipeşti în toate direcţiile, capeţi mai multă claritate în privinţa calităţilor tale, dar şi legat de sensul vieţii. Neptun părăseşte zodia ta în februarie, îţi lasă darurile spirituale acumulate şi face loc iniţiativelor clare şi responsabile. Din punct de vedere profesional este o perioadă bună pentru creştere, evoluţie, cunoaştere, acumulare de capital de imagine şi autoritate. Din octombrie, tot ce ai acumulat şi gândit în ultimii trei ani poate fi pus în practică. Este vremea cristalizării poziţiei socio-profesionale. Financiar, începe o perioadă cu destul de multă ambiguitate, dar vor veni bani când şi câţi ai nevoie. În perioada 24 ianuarie – 14 aprilie fii atent la deciziile şi investiţiile pripite, la conflictele cu asociaţii sau partenerul de viaţă. Prima parte a anului este favorabilă schimbărilor locative, iar în a doua jumătate a lui 2013 creşte disponibilitatea sentimentală şi creativitatea.

PEŞTI
 Prima jumătate a anului pune accentul pe relaţii şi clarificări ale acestora. Marte se va afla în Fecioară, în zona cuplului, până în iulie, şi poate urgenta reglarea unor conturi. Se pun cărţile pe masă, se decide soar­ta unor relaţii, inclusiv a relaţiei con­jugale. Conflictele, mai ales cele cu implicaţii juridice, ar trebui evitate, mai ales în perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, când Marte va fi retrograd. A doua jumătate a anului este mult mai liniştită în ceea ce priveşte că­minul, familia, cuplul. Jupiter în Ge­meni favorizează investiţiile, schim­bările locative, achiziţionarea unui imobil sau lărgirea familiei. Financiar, mai există încă restricţii în ceea ce priveşte resursele altora, până în octombrie. Aşadar, e bine să te bazezi doar pe tine şi pe calităţile tale. În altă ordine de idei, Neptun ajun­ge în februarie la el acasă, adică în zodia ta, aducându-ţi o reală des­chidere spirituală, intuiţie accentuată, integrarea şi valorificarea tuturor lecţiilor învăţate în decurs de 14 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu